Våra tjänster


Vi kan hjälpa dig med:

Service

Traditionella installationer av el och belysning i bostäder, kontor och industri har tillsammans med servicearbeten alltid varit en naturlig del av verksamheten. Våra duktiga elektriker finns här för att hjälpa dig med felsökning och reparation med kort varsel och du som kund ska alltid känna dig trygg med att de tjänster vi levererar är av högsta kvalitet.

Elbilsladdning

Behöver du hjälp med installation av elbilsladdare? Vi erbjuder kompletta lösningar utifrån ditt behov, oavsett om det är till hemmet, arbetsplatsen, bostadsrättsföreningen eller till ett helt parkeringshus. Varmt välkommen att kontakta oss så hittar vi en lösning som passar just dig.  

Ljusdesign

Rätt ljus på rätt plats – ljuset spelar en viktig roll för att skapa rätt atmosfär. Med hjälp av den senaste tekniken och produkter från Europas främsta leverantörer av belysning, designar och installerar vi totallösningar. Upplev skillnaden mellan vanlig belysning och ljusdesign!

Projektering

Hör gärna av dig till oss redan när du börjar planera ditt bygg- eller ombyggnadsprojekt. En stor del av alla arbeten projekterar vi i egen regi för att tillsammans med dig erbjuda en smidig, tilltalande och kostnadseffektiv lösning.

 

Kommunikation

Installation av nätverk där miljön sätter krav på kvalitet och design. Självklart ingår registrering och dokumentation av både nya och befintliga nätverk.

Takvärme

Med en takvärmeanläggning förhindras isbildning i hängrännor och risk för ras elimineras, eftersom snön smälter kontrollerat och kan rinna ner i stupröret. Anläggningen styrs av utetemperaturen och arbetar bara när den behövs, vilket hindrar onödig elförbrukning.

 

Elintegration

Med ett integrerat styrsystem såsom KNX, kan du enkelt integrera, styra och samordna bland annat belysning, värme, kyla, ventilation, markiser och olika larm. Att sammankoppla flera system i ett överordnat styrsystem gör hanteringen mer bekväm, du sparar energi och ökar säkerheten. 

Säkerhet

Vårt dotterbolag Griffin Security erbjuder tekniska säkerhetssystem såsom inbrottslarm, accessystem, kamerabevakningssystem, brandskydd, lås och integrerade säkerhetssystem.

Läs mer om Griffin Security!